Megapeel

De veiligste verjongingskuur voor uw huid!

Peeling doet de natuur zelf,  maar niet altijd!

Het natuurlijke peelingproces (de afvoer van de dode huidcellen) vertraagt vanzelf als we ouder worden. Maar kan ook worden geblokkeerd door de invloeden van luchtvervuiling of verkeerde eetgewoonten.het peelingproces stagneert dan en de dode huid cellen blijven in de huid vastzitten.

Hoog tijd voor Megapeeling: de natuurlijke,intensieve en effectieve verjongingskuur voor uw huid. Beter en minder pijnlijk dan de conventionale laser- of chemische peeling. En absoluut veilig voor ieder huidtype en iedere huidkleur. Dat is begrijpelijk, want Megapeeling is de meest geavanceerde en revolutoinaire techniek waarover uw peeling-specialist kan beschikken. Een ├ęchte doorbraak op het gebied van huidverjonging

Veel mensen zijn u de afgelopen tijd al voorgegaan bij Appearance Amersfoort. Maak ook kennis met deze behandeling, u zult zoals velen zeer tevreden zijn over de behandeling.
Aandacht voor uw huid en uzelf, dat is wat u nodig heeft.

 


 

 Megapeel-02Megapeel-dame low-res

Na een goede behandeling, meestal bestaande uit minimaal vijf sessies, is er vrijwel altijd een prachtig resultaat zichtbaar.

mesoporation

megapeel

skinsonic

cnc skincare